tisdag 22 maj 2012

JA TACK! Välkommen sol!

Solsken ute, hör fåglarna kvittra även om jag nu jyst är inomhus! Härligt!! Kanske vi får sommar snart?!

Träden börjar bli gröna och så även gräsmattan... Och mina blommor och buskar.. JA! Även de!!


Har börjat klippa häcken, men är inte riktigt klar än. Det är första året som jag kunde klippa nästan alla toppar! Så nu börjar det faktiskt likna en häck. På bilden så är utsidan av häcken inte alls klippt ännu, bara övre- och insidan...
Utanför häcken så är grässlänten rätt ynklig.. men har ni sett lite längre bort? Där frodas det alltid och är tre gånger längre än övriga ställen!!

Över till något helt annat!

Hur är det med era barn? Sliter även de upp alla knän på jeansen?? Min grabb är specialist på det. ALLA hans byxor har söndriga knän!! Även de nyaste skolbyxorna!
Suck! Så nu har jag mycket lappande vid symaskin... Ett par hann jag fixa igår så att grabben kunde gå till skolan i hela kläder.


Men ännu har jag MÅNGA par att sy!
I byxhögen finns även byxor som jag redan lappat knän på, men som redan är trasiga igen...


Igårkväll när barnen var nerbäddade i sina sängar så passade jag på att ta fam mitt lilla stickprojekt igen. Bäst att sticka när man får vara i fred då man ska följa mönster.. blir minst fel då! ;)


Lite mer somriga bilder:
Skulle springa lite ärenden istan igår. För att bespara både mej och Alva så skjutsade jag henne till mormor en stund... Där trivs hon! Nu när båtsäsongen har börjat så bor de i båten som står i hamnen sålänge morfar är i jobb. Man kan ju fundera varför man vill vara här??


Det var så otroligt härligt väder igår. Och där är ju så vackert! Vi åt lunch i båten innan vi åkte hem igen. Det är inte alltid det enklaste när man ska ha hem barnen därifrån...
Nåja.. imorgon ska hon få vara där HELA DAGEN sålänge pappa jobbar och jag är på skolan i Vasa!


Önskar er alla massor av sol!

Kitty

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen