tisdag 28 februari 2012

planera planera planera...

I mitt huvud snurrar funderingar kring arbetsrummet som nu ska renoveras, YES! Hade ju egentligen bestämt mej vilken tapet jag ville ha.. och var ju tvungen att åka in till stan idag.. och.. ja hitta den!! Lycka! :)



Men det slutar ju inte där.. jag har beslutssvårighet om vilken vägg som ska få den.. väggen bakom de öppna hyllorna och skrivbordet (där det nu står en soffa och smal bokhylla) eller motsatt vägg, som är enda helvägg i rummet...


Nästa beslut blir att bestämma väggfärg på resten av rummet. Ska jag köra på Elfenbensvitt (som bakgrunden på tapeten) eller ska jag ha aningen mörkare, som tar upp mönstret i tapeten. I sådana fall.. ska jag då ta med ton mot beige eller mot grå???



I varje fall så kommer tapeten och den ljusa väggfärgen att göra en OTROLIG FÖRÄNDRING i det mörka hemska rummet!



Får ta mej en ordentlig funderare ikväll.. få se vad maken tycker om tapeten.. vi har såååå olika smak när det gäller färger och inredning! Men.. det är ju mest jag som ska vistas i rummet ;)


Kitty

2 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Va fint det kommer att bli! Jag skulle ju välja brytning i grått, men om du gillar ek, och kommer att ha något sånt i rummet så kanske det passar bättre med beige?

Tapeten är så fin! Min bror har den i sitt rum hemma hos föräldrarna.

Drömgården sa...

Idag bäställde jag tapeten!! :D
Fick såld gästsoffan oxå å så håller ja på att rensa, så i helgen blir det att måla! Blir en gråbeige färg som är aningen mörkare... tror jag... hittade ingen bra grå färg, den färg som jag har i köket vill dra lite mot grönt :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen