fredag 24 februari 2012

Till helgen vill jag ha blommor, inte godis!!

I morrn när jag körde till Vasa var det så mysigt väder, lite väl dimmigt på en del ställen, men dimman över åkrarna var så fin i soluppgången!


I skolan blev det stenanläggning i sandlådan som vanligt, men nu är vi snart klara och då väntar mera teorilektioner istället... som avslutning på all övning med stenar så har klassen (utom jag, som var sjuk) planerat en sammanhängande "trädgård" av sten som ska anläggas. Vi blev nästan klara idag, men lite har vi ännu kvar, och så ska det lyftas in lite grönväxter också :)

Och våran lilla damm har så härligt porrlande ljud!Innan jag körde hem igen efter skolan så gick jag in via skolans butik "Solrosen". Kände en stark röst som sa att jag vill ha färska blommor på köksbordet!
Bordsdekorationen som redan stod på bordet fick ta emot lite restblommor...före och efter bilderDe hade specialpris på växerna i butiken nu före sportlovet så att det inte sku lämna kvar så mycket... alltså var jag ju bara tvungen att köpa lite nya krukväxter + 2 grå krukor med vita prickar.


Här är dom fina rosorna, sååå söta i sina krukor  :)


och en kruka "hjärtan på tråd", de har ett annat namn också, men kommer inte på vad det är nu jyst...
Dessa stjälkar är väldigt användbara i olika arrangemang och sånt.


Tack för besöket !


Kitty

1 kommentar:

Lilja's Corner sa...

Lyktranka, eller ceropegia :) En av mina favoriter...
Sa jag att jag har tre st av de gråa prick-krukorna? Men jag har bara en i användning, så jag borde väl nog ha köpt lite krukväxter jag också!
Bordsdekorationen blev ju riktigt fräsch!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen