onsdag 2 juli 2014

En plats i solen...

Efter öppen trädgård hos mig i lördags har jag fått höra fina ord från flera håll. Känns väldigt roligt och värmande att få visa min täppa till alla besökare och få denna fina feedback som belöning.

HÄR kan ni titta på bilderna jag tog efter att portarna stängdes och lite av förarbetet.

Bland annat min... :)Förra året köpte jag en näva som var märkt Geranium 'Black Beauty'. Nu är vi inte riktigt säker på att det är jyst den, men vi kallar den så nu ändå.. 
Förra sommaren var jag rätt besviken på mitt köp, tyckte inte den var så mörk i bladen som bilden visade. I år känns det bättre och den skiljer sig bra ur mängden i blomrabatten. Nu märker man även att plantorna som räddades fran gamla stenpartiet verkar ha tagit igen sig och är betydligt större i år. 
Det gör mig bara så glad!

Titta bara så litet allt var i mitten av juli 2013!
Det är ca tre veckor senare på sommaren än de övriga bilderna jag visar här nu.En daglilja och en till Alunrot har blivit planterade här till vänster, men annars är det sig likt... förrutom storleken på växterna!

Vi återgår till nutid..


Bänken från terassen hittade en bra plats här på bakgården och kommer nog att användas flitigt!Kitty

1 kommentar:

Hantverkarglädje sa...

Oj du hade visst länkat till mig. Det var ju roligt.
Det var en väldigt givande dag lördagen och jag var stormförtjust i din trädgård. önskar jag hade några stenar alls här hos oss, allt matchade ju så väl.
Som du skrev här så visst har allt växt till sig mycket på ett år. Jag tyckte ju att allt var så lummigt och frodigt hos dig. Ha det så gott där i din trädgård.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen