torsdag 27 augusti 2015

Vinnare av VIP-bloggutmaning!

Tisdagen den 18.8 Hade Sunds Trädgård bjudit in Finlandssvenska bloggare till en VIP kväll. Vi var närmare 30 bloggare på plats, själv var jag även där som värdinna och Sunds-personal. Innan vi började rundvandringen presenterade vi från personalen oss och då passade jag även på att avslöja något som vi hade hållit hemligt, nämligen en utmaning! 

Jag gav en utmaning till alla närvarande bloggare, som gjorde att de kanske lag en extra tanke på blogginläggets innehåll. Jag skulle nämligen läsa alla och utse den som jag tyckte hade gjort det bästa inlägget! Vinnaren skulle i sin tur få ett presentkort till Sunds Trädgård!


Ni kan gissa att utmaningen även blev en utmaning för mig!
Alla fina inlägg som strömmade in ett efter ett. Jag har säkert kollat igenom dem minst 3-4 gånger!

Jag satte upp en lapp på anslagstavlan att personalen skulle gå in, läsa dem och sedan ge typ en top3 till mig. Många i personalen har läst inläggen och var riktigt imponerade! Vi tog även lite outside help av en från marknadsföringsbyrån som vi samarbetar med. Det var flera bloggare på toppen kan jag meddela, men vinnaren vann starkt i en demokratisk röstning!

Men vem vann??

Motivering:

"Snygga, klara och mångsidiga bilder. Bra och positiv helhet av företaget presenterat med bild och text. Snyggt inlägg med mycket glädje och personlighet."

GRATTIS SANDRAMARIA!!!
Ditt presentkort finns på butiken!
Men... Jag vill även gratta ett par bloggare till!

Sunds trädgård var så glada över alla fina inlägg som hade presenterat deras företag så fint, att de vill dela ut några extra presentkort!


Grattis! Även ni kommer att få ett presentkort till Sunds!


För er som inte vet vad en VIP-kväll för bloggare innebär, så ska jag göra det lite klarare.
Företagare och bloggare kan göra ett samarbete, en typ av marknadsföring via media. Alla som läser bloggar vet hur man kan inspireras av det man ser. Som företagare kan man ta kontakt med en bloggare, som i sin tur bjuder in andra bloggare. Kvällen kan se lite olika ut beroende på vilken typ av företag det rör sig om. Det brukar ofta handla om en liten presentation, kanske man får testa nån produkt, eller lära sig något. Bloggarna blir bjudna på nåt tilltugg, har lite specialerbjudanden mm och så går man runt och fotograferar. Sedan bloggas det om det, och på så vis presenterar men företaget och vad företaget har att erbjuda. 

Vill ni kolla in alla inlägg från VIP kvällen på Sunds trädgård så kan ni gå in HÄR. I slutet av inlägget hittas en lista med länkar till alla inlägg.


Vi tackar Sunds för att vi blev inbjudna!

Och ett varmt tack från Sunds trädgård till alla bloggare för allt fint ni skrivit!


Kitty

4 kommentarer:

♥Min Eden♥ sa...

Graattis SandraMaria, det var ett jättefint inlägg. Rätt inlägg vann!
Tusen Tack Kitty för extrapriset, oj va glad och varm jag blev ända in i själen <3 Kram!
/nina

Sandra A sa...

Ååå TACK TACK TACK Ska ni ha!! Vad glad jag blir!! :DD Vad roligt!! :D Tusen tack! <3

Anonym sa...

Tjohoo och grattis till Sandra, supersnyggt inlägg!
Och ett ödmjukt tack för extrapriset, vilken överraskning ♥

Josefina Paananen sa...

Grattis till vinnarna! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen