onsdag 24 juni 2015

Nyoljad terass!

Oj, denna sommar. När ska den börja? Visst känner vi värmen ibland, ser solen... Men varför allt detta regn och hårda vindar??

Det är flera veckor sedan vi skaffade hem terassoljan, men vädret har inte tillåtit oss att behandla terassen innan nu. Och däremellan är det tiden som varit för knapp. Nu är maken på sin andra semestervecka och terassen blev prio ett! Själva terassen är så gott som klar, förrutom porten med klematis som jag ska pilla på med här senare. 
Trappan upp till ytterdörren är dock obehandlad ännu. Trapporna upp ska förnyas, så de lämnar antagligen obehandlade tills nya virket är inskaffat och ihopsnickrat.

Vi bytte färg på terassoljan denna gång, färgkartan bloggade jag om HÄR, så jag var rätt nervös över resultatet...


Är så himla nöjd med färgen! Denna gråa ton passar mycket bättre mot husets kalla blåa färg en den varma bruna vi hade innan.Nu önskar jag bara att inte alla tulpaner regnar bort innan jag har öppen trädgård på lördag, och att Allium inte blir så tunga av regnet att de vinkar. Om det torkar upp vill jag gärna hinna få ett varv med olja på trappan så att den är jämnare färg med terassdäcket. Önskar även att jag inte ska behöva spendera två lediga dagar nu med att fixa allt trädgårdsjobb i regnväder... Tack och Amen!Kitty

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen