lördag 30 januari 2016

Färg & Form - Film

Blev så inspirerad och började längta till sommaren igår när jag läste ett inlägg på bloggen Norrskenets trädgård. Visste att jag satt och pantade på ett filmklipp om bladverk, som jag filmade i trädgården i somras.

På bloggen Bland Rosor och Bladlöss finns en länklista som heter Blommig fredag. Denna vecka var temat Färg & form.

Jag har inte länkat in mina inlägg där tidigare (och jag vet, nu är det lördag), men denna gång tänkte jag bidra med ett inlägg i temat färg & form. Inlägget blir ett filmklipp från min trädgård där jag gått runt och filmat olika växter med vackra och intressanta bladverk. Jag har även satt in växternas vetenskapliga namn, förrutom på de som jag saknar sortnamn på.


Gick lite bättre denna gång jag använde movie maker programmet. Och dessutom hade jag hittat var jag kan plocka in text i filmen. Man lär sig allt man ger sig in i bara man inte ger upp!

Kitty
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

6 kommentarer:

Gunilla sa...

Vilket härligt inlägg.
Många fina former och färger.

Trevlig helg

♥Min Eden♥ sa...

Ja du är nog formernas och färgernas okrönte drottning!!! :)
/n

Tittis trädgård sa...

Vad trevligt med en liten film i inlägget! Gillade dina Hostor...jag är ju en Hosta-älskare:-)
Trevlig helg!
Titti

Veronica sa...

Jag säger bara.... Häftigt!

//Veronica

lavendia sa...

Tack för din kommentar och för den fina rundvandringen. Imponerande. Inte minst att du fått dit namn på växterna på rätt plats dessutom. Snyggt! / Britt

Lotta sa...

Så roligt med en film! Väldigt många godbitar i den, och jag blev grymt imponerad av att du har koll på sortnamnen. Själv är jag riktigt dålig på den biten men jag tror att astilben du efterfrågade namnet på hos mig är Erika. Blir ljust rosa när den slår ut. Tack för dina snälla kommentarer - de värmer.
Ha en härlig vecka /Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen