söndag 10 januari 2016

Winterday with the family

Vilken härlig dag vi hade igår!
Solen var framme och termometern visade på -17 grader. Det var så fint i trädgården med snö på grenarna och solen som lyste upp trädtopparna.

Vi började faktiskt dagen med att rensa lite. Vårat tredje lass till ekorosk sedan jul!
Jag rensade kläder och leksaker, maken rensade i garaget. Jag böt sängkläder, tvättade och vek ihop byk, plockade upp efter barnen och sånt. En bra start på helgen!

Sedan var det lek!
Vi åkte iväg till skolan (700m härifrån) och åkte skridskor. Även jag åkte som inte stått på skridskor sedan högstadiet! Snacka om Bambi på hal is! Men, visst fanns det där i bakhuvudet. Efter en stund så började det gå bättre, jag vågade mig bort från sargen och började till och med göra lite svängar och åka baklänges mm... inte så graciöst kanske, men jag hölls på benen!

Är så glad över ishockeyrinken som byggdes för ett par år sedan. Det var tack vare områdesföreningen, sponsorer och Sandsundbor som rinken kom hit! På talko av föräldrar hålls den iskick och snö skuttas från isen. Barnen har nytta av den både på fritiden och i skolan.

Jag gick hem, vilket var bra efter spänningen i vristerna som ovan åkare... Hann tända brasan innan resten av gänget kom, då blev det varm kakao och kortspel.
En riktigt bra dag!

Förstås, hahaa, så har jag gjort ett litet filmklipp igen!


Att det kan vara så roligt! Att filma korta filmsnuttar på 2-5 sek och sedan välja ut några som man klipper ihop till en film. Igår hittade jag också hur man kan ändra hastigheten på klippen och göra dem baklänges och sånt. 

Kitty

2 kommentarer:

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Härligt att rensa och slänga! Lockar mig mer en skridsko åkning men att umgås med familjen är det bästa :)

♥Min Eden♥ sa...

Ja, tack själv höödu PT! Jag redan helt sjuk i kroppen. Men vilken skön träning det var. Glad i hela kroppen är jag :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen