onsdag 11 juli 2012

Planeringshysteri

Vart ska jag göra av alla mina idéer??!
Jag planerar och funderar på allt vad jag vill göra och bygga... men jag vet att inte mycket av det kommer att bli förverkligat, inte denna sommar i alla fall.

Igår satt jag och googlade bilder på planteringsbord. Skissade, funderade och bläddra i boken "Utekök". Konstaterade nämligen att Utekök och planteringsbord går hand i hand. Båda behöver vara en bra arbetshöjd, förvaringmöjligheter och om man vill så med insänkt diskho osv.


Har nån överbliven badrumsmosaik och lite annat som jag eventuellt fundera om jag skulle kakla på arbetsbordet... eller om jag ska gjuta ett av betong?
Saken är den att detta bord kommer att stå bakom garaget eller mot ladan... och inget kommer att bli gjort före ladan blir flyttad... känns aningen onödigt att planera destu mer i detta läge... men försök säga det till min hjärna som inte kan släppa tanken för tillfället! Vill ha det nu!!

Så vill jag gräva om baksidan, gräva bort mitt stora stenparti på baksidan och göra en ny upphöjd rabatt med en sittplats intill och en bättre plats för barnen att leka. Vill göra en pergola på terassen för att skapa mera rumkänsla, för nu gapar den rätt tom och så vill jag få in ett vattenelement någonstans...

Sen när jag får terassen fixad så skulle det vara fint att använda en HEDDA-bricka från Highway design när jag ska underhålla mina gäster och bjuda på kaffe eller nåt annat läskande!
På Johannas blogg pågår nu en tävling där man kan vinna en sådan!

Tack och godnatt. Nu ska jag lägga mitt huvud på kudden och drömma söta drömmar!
:)


- Kitty -

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen