tisdag 27 oktober 2015

crappy days!

Ibland går det inte som man vill. Har haft en lite tuffare start på veckan, (varför, kommer jag inte att gå in på). That´s life, can´t always plan everything!

I helgen var vi till Kokkola och inhandlade ett och annat, samt lite grejer till de nya uttagen som måste installeras när vi ska flytta tv:n. Har länge pratat om att möblera om i vardagsrummet, men nu händer det faktiskt. Vi har ett besvärligt långsmalt rum, så jag har fortfarande inte bestämt mig hur vi ska göra. (mer om det i ett annat inlägg)
Så i lördags började jag flytta runt sofforna och testa hur vi kan lösa problemet. Hittade smutsiga värmeelement bakom soffan, plötsligt satt jag på golvet och skurade dem, fortsatte uppefter väggarna, låg på golvet och torkade lister... Innan jag var klar hade även fönstrena blivit tvättade och gardinerna avdammade!

Här är det bara ommöblerat för städning, tanken är att det vita tv-bordet som syns till vänster ska stå där den mindre soffan är nu (uppefter väggen till höger). Gungstolen är nästa problem, kräver så mycket utrymme..
Körde en storstädning i hela huset igår, fick inget slut på det, utan fortsatte och fortsatte. Glömde äta frukost och hade en sen och skral lunch... Mot kvällen slog det tillbaka och jag blev helt utan energi! Inte så konstigt, eftersom 10 bitar sushi inte räcker till en fullväxt kropp! Men när jag väl skulle äta infann sig ingen matlust... fick i mig nåt på kvällen, men det var trögt och jag fick tvinga i mig maten.
Nu ska ni inte missförstå, deta är ingen ätstörning ja tyder på, bara en dag med dålig matlust.

Har de senaste ca 3 veckorna sovit väldigt dåligt, så min ork har varit lite nere, man är ju så sömnberoende för att dagarna ska flyta på. Humöret har ju inte varit det bästa heller.

Inatt sov jag faktiskt rätt så bra, men när morgonen kom... min kropp ville inte upp ur sängen!!
Jag steg ändå upp och hjälpte sonen som skulle iväg till skolan, sedan stupade jag tillbaka ner i säng!
Var så trött, utmattad och illamående!
Låg och tog det lugnt i sängen, slumrade till, blev väckt, slumrade till, blev väckt... Ja ni vet hur det är när man har barn hemma.

Har varit illamående hela dagen, utan matlust, trött och med magen i oskick!

Dottern då? Hur har hon mått idag?
Let me show you!


Ja, vissa har då lite mer överloppsenergi som behöver förbrukas, själv är jag redo att dra täcket över öronen och säga godnatt!
Det enda positiva jag kan se är att hemmet är mera städat och jag gick ner 2kg! Läs med ironi!

Lovar att nästa inlägg ska vara lite mer uppmuntrande, men idag kunde jag inte prestera mer än detta.


Kitty

1 kommentar:

Sylvia sa...

Upp och ned ja det är väl det som är livet.Det positiva är att nu har du "jul städningen" gjord ;) Det ska bli kul och se hur slutresultatet blir.
Ta hand om dig !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen