torsdag 29 oktober 2015

Håll ut mina växter!

Idag slänger jag en liten tanke till mina oplanterade växter i trädgården....

Själv ligger jag i feber, noll matlust, får knappt i mig nåt att äta alls, men försöker dricka, huvudet är slut, kroppen är slut. Ren utmattning!

Har inte tittat i trädgården den senaste veckan. Hoppas inte nejdens katter grävt upp allt jag planterade och rojsat runt i all öppen jord efter städningen i köksträdgården.

På kanten av köksträdgården står flera lådor och krukor fulla med perenner som fortfarande inte sluppit ner i jorden. Har även en fin Forsythia som jag inhandlade i våras, har haft lite beslutsångest var den ska planteras, och sedan hamnade den ner i en rottingkorg under sommaren. Nu står den och torkar bort, fryser bort, förhoppningsvis inte dör bort innan jag orkar mig ut och plantera den någonstans. Vill ju gärna ha den kvar! Jag fick en forsythia och köpte en i våras, den jag fick är planterad för lääänge sen...

19.10.15 Rensade odlinslådor och en del av perennerna planterade för övervintring


Tack och godnatt!


Kitty

2 kommentarer:

Gunilla Teckenberg sa...

Hejsan!

Letade på finlandssvenska trädgårdsbloggar och hittade dig. Ser att du bor i Jakobstad, själv är jag född och uppvuxen i Nykarleby men bor sedan - 76 i Sverige.

Är en riktig trädgårdsnörd som byggt upp en stor trädgård i skogsmiljö utanför Eskilstuna. Trevligt att hitta en trädgård från min hembygd.

Hälsningar

/Gunilla

Drömgården sa...

Men så roligt Gunilla! Hoppas du gillar bloggen och hittar mycket både att läsa och bilder att titta på! 😀
/Kitty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen