söndag 29 januari 2012

Denna vecka... jaa.. vad ska man säga...

Då var det söndag igen...
Veckan började med att Alva skrek och vi fick konstaterat en dubbel-öroninflamation! kvällen trevligare, nämligen en Partylite visning :)
Onsdag var det då dags att igen köra till vasa. kom mej int riktigt fram.. men jag fick skjuts med bergningsbilen den sista biten. Ingen billig "bil-taxi" direkt! Jag klarade mej fint å bilen välbehållen, efter att den tinat upp i varmt garage var motorrummet snöfritt och jag kunde köra hem! Tur var väl  det eftersom jag sku ha ett möte som jag hade lite brottom till.


I skolan jobbar vi fortfarande med stenanläggning. På bilden syns en kullerstensring, lite pågående arbete och en uteplats med schiffersten som vi knackat på i 2 dagar!!! Man känner sej aningen som på stenåldern där man sitter med en kant- eller klyvmejsel och en liten slägga å knackar bitar av stenplattorna för att få dem å passa in ;)

Hängig och seg har jag varit hela veckan, antagligen någon flunssa pågång. Att jobba med stenar hjälper ju inte direkt, så mina handleder, axlarna och ryggen mår inte så prima fö tillfället...
Har kännt av suget att få sy nåt eller pyssla, men det fick nog lämna till en annan gång, för tiden och orken räckte inte riktigt till denna vecka.

Avslutar veckan i alla fall med att vara på fotbollsträningar med sonen och sen spendera halva dagen med min bäste vän!


Kitty

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen