måndag 15 januari 2018

Vinterns kurser med mig

Lite oplanerat, men det bara hände...
Denna vår och vinter kommer jag att hålla flera kurser och delta på temakvällar.
Nedan kommer en lista på vad jag har för kurser och hur man kan anmäla sig.


Torsdag 25.1.2018 kl.19.00
En kvällskurs på Sunds Trädgård med temat "Vintersådd på friland och i plastback"
Vi lär oss hur man går tillväga och vilka grödor som passar för vintersådd. Spara tid inför vårruschen och få en tidigare skörd.
Kursen är 10€/pers. inkl. kaffe och tilltugg. Anmälning till Sunds Trädgård tel. 06-7813200 eller besök butiken och skriv in er på listan vid info.Torsdag 1.2.2018
Kursen "Planera din trädgård" är en lite längre kurs på Pedersöre MI som går 4 torsdagar i februari och avslutas med ett besök till Sunds Trädgård i slutet av maj, där vi går igenom alla områden och material du kommer i kontakt med vid anläggningen. Under torsdagarna 1-22.2 träffas vi på Atelje-AX i Bennäs (brevid biblioteket) där vi börjar med teori och diskussion och övergår sedan till att rita och planera den egna trädgården. Det kan vara en ny trädgård, en gammal som behöver fixas till eller bara delområden eller specifika rabatter/anläggningar. Man får jobba självständigt med mig som stöd och hjälp. Ta med papper, ritningar på gården, pennor och linjal.
Kurskod 710303, anmälan kan göras via på MI´s hemsida. Pris för hela kursen 28€/pers. (5 kvällar á 4 lekt. kl.18-21) (Kursen är fullsatt)Lördag 10.2.2018 kl.10-14
Detta är inte en kurs, utan en "Tema-Lördag" på Sunds Trädgård.
Denna lördag är temat "Groddar & microleaf". Min kollega Fredrik Sandström är på plats som föreläsare/specialist och jag fokuserar mera på hur man kan använda den och bjuder på smakprov. Vad som bjuds på är ännu öppet. Kom ut på besök till Sunds så får du lära dig mer om micreleaf.
Ingen kursavgift eller anmälan!Onsdag 21.3.2018 kl.19.00
Kurs på Sunds Trädgård med temat "Skapa en livfull odlingsjord". Vi lär oss hur man förbättra/skapar sin egen jord med hjälp av biologiska material för att få en fin struktur som maskar och mikroorganismer trivs i. En jord där era grönsaker vill växa. Jag berättar både hur du kan göra för odlingslådor och odlingsbäddar/odlingslimpor.
Kursavgift 10€/pers inkl. kaffe och bulle. Anmälan till Sunds Trädgårdtel. 06-7813200 eller besök butiken och skriv in er på listan vid info.Onsdag 11.4.2018 kl.19.00
Kvällskurs på Sunds trädgård med temat "Odla i pallkrage".
Du får tips och råd om hur du lyckas i din köksträdgård. Hur du förlänger säsongen och skördetiden. Vad du ska tänka på innan anläggning och vad du bör tänka på sen odlingen dragit igång.
Kursavgift 10€/pers inkl. kaffe och bulle. Anmälning till Sunds Trädgård tel. 06-7813200 eller besök butiken och skriv in er på listan vid info.Vill du veta mera om kurserna kan du även ta kontakt via mail på dromgarden10@gmail.com.

Jag tar inte personligen emot anmälningar, utan det görs till Pedersöre MI och Sunds Trädgård beroende på vilken kurs du tänkt delta i.

/ Kitty 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen