måndag 7 maj 2012

Terassen

Väntar på grönskan! Men snart får jag i alla fall blad på körsbärsträdet... och sen är det bara att vänta på det vita havet av körsbärsblommor!!!
Den starkrosa Primulan är i knopp, redo att spricka fram...


Och så den stora tomma terassen...

Jag tror att jag vill ha någon typ av pergola eller något som skulle rama in och skapa mera "rum-känsla"... Det är rätt så dragit runt hörnet eftersom det är mot nordväst.. så det sista korset på staketet kanske borde göras om till något mera skyddande mot vinden, men utan att ta bort all kvällssol...
I have a lot of thinking to do...Framsidan på terassen har hörnet mot söder! Här har vi bänken jag sitter på när jag vill ha mitt morgonkaffe i solen. Här står också bordet, eftersom fika och lunch förekommer allt som oftast här ute. Till kvällen blir det skugga och då vill man flytta sig runt hörnet... och vad har vi där???

Nu har jag hämtat den första skörden av Trädgårdsmylla, krukor och sommarblommor/perenner.. så nu kan väl säsongen börja.. även om jag inte har vårstädat klart i alla blomrabatter ännu ;)
Kitty

2 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Jag tror det är likadana primulor som jag har, bollviva visst? Jag har en lila, en vit och två rosa, tror jag.
Här i min trädgård vill det liksom inte hända nåt, känns det som. Har massor av planer, men vet inte var jag ska börja... Nå, en sak i taget bara.

Drömgården sa...

Ja, det är bollvivan :)

Nästa vecka kommer jag till skolan på tisdag och fredag. Är du där då?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen