måndag 14 maj 2018

Snart blir det Trädgårdskväll på Strömsö!

Logon för trädgårdskväll på strömsö
Bild lånad av yle/strömsö
 Har ni hört att det även iår blir en trädgårdskväll på Strömsö??!!

Förra året ordnades evenemanget för första gången, och det blev en succé! Jag fanns där med ett bord där jag pratade om växtkombinationer och bladverk mm. Dessutom var jag med i livesändningen i radio och satt med Matias Jungar och pratade på scen.
(mitt inlägg från kvällen hittas här)

Under kvällen kommer man få ta del av en massa olika saker. Gå bland utställare, försäljare, lyssna på både yrkesmänniskor och trädgårdsentusiaster, ta del av plantloppis, kolla in Strömsögården och så mycket mer. Ett program kommer på deras hemsida i ett senare skede.

Jag kommer att vara där även iår!
Ska bli så roligt! Borde börja planera vad jag ska prata om, ämnet är klart, men innehållet är oslipat *haha*. Nytt för iår är att kvällen kommer att livestreamas! Lika som ifjol blir att radion även är på plats. Att prata i radio hade jag inte gjort innan, kändes lite spännande innan när man inte visste vad de skulle fråga. Men det gick bra och det var jätteroligt!

Här finns en länk till första artikeln om kvällen. (klick)

Det är lite begränsat med parkering, därför rekommenderas att ta bussen från vasa som går ut till Strömsö med jämna mellanrum (gratis), eller att cykla.

Jag kommer att puffa kvällen pånytt senare när programmet är fastställt och till erat förfogande.

Välkommen till Strömsö den 7.6!

Kanske vi ses i vimlet?! Bara att komma fram och hälsa!

/ Kitty 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen