söndag 28 juni 2015

Min öppna trädgård ur Nina's lins

Måste börja med att tacka alla som kom och besökte mig och min trädgård igår!
Jag hade trädgården full av pratglada trädgårdsintresserade från kl.10-17 och ännu några till under kvällen! Vädret var mulet och mellan varven kom det lite duggregn, men vad gör det?! Jag trivdes, besökarna var glada och nöjda! Dessutom fick jag personligen överräcka boken till Åsa som hon vann i utlottningen.

Ett speciellt tack måste jag ändå rikta till Nina som hade vandrat runt med sin kamera och fångat trädgården ur alla möjliga vinklar!
Gå absolut in och beundra hennes trädgårdsblogg 'Min Eden'! Hon är en fantastisk fotograf och fantastisk trädgårdsvän! Tusen tack för alla fina bilder du skickat till mig! Och tack för att jag får sätta upp dem här!

Nu ska jag bjuda på glimtar från min öppna trädgård igår, genom Ninas lins!


Tack för alla fina komplimanger igår! De värmer mer än ni kan tro!
Även om jag trivs i min trädgård, så känner man en viss nervositet vad andra ska tycka. Om de ens ska tycka att det var värt att komma..

Som utlovat kommer jag att ordna öppen trädgård
två gånger i sommar!

Välkommen hem till mig igen 1.8.2015, då bjuder trädgården på en helt annan blomning, grönska i odlingslådorna och tillväxt i rabatterna!Kitty

2 kommentarer:

Liljas Corner sa...

Oj va härliga bilder! Nina kan det där med att hitta rätt vinklar fånga skönheten på bild. Nu blev jag riktigt sugen på att fixa till lite stilleben i min trädgård! Du har fixat så snyggt!

Johanna sa...

Otroligt vackert, tack åt båda för att ni delar med er. Roligt att det var fint väder också. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen