lördag 1 juni 2019

Vem ska till Strömsö på torsdag kväll??

TRÄDGÅRDSKVÄLL PÅ STRÖMSÖ
TORSDAG 6 JUNI KL.16-20

Du kan ta del av plantloppis, lyssna på trädgårdsexperter, få guidning, äta våfflor och kolla  in käpphästarna ute på gräsmattan. Har du inte möjlighet att komma till Strömsö så kan ni se direktsändningen på Yle Arenan och Yle Fem eller lyssna på någon av yles radiokanaler (sänds från flera). Ni kan även ställa frågor om allt som har att göra med trädgård av Strömsös egna experter men också av inbjudna. Dessutom kan man besöka Strömsövillan och träffa kunniga guider.

Man kan ställa sina frågor till trädgårdsexperterna redan nu på WhatsApp 044 421 4632 eller genom att kommentera på hemsidan (länk i slutet av inlägget)Jag kommer att vara där iår igen!
För min del blir det mycket snack och biokol och hur vi kan boosta jorden och bli klimatpositiv. Sedan har jag även bord på trädgårdsgatan där man kan komma fram och snacka trädgård och köpa mina vykort och plantor mm ifall man vill.

Här är filmklippet jag gjorde efter förra året trädgårdskväll.
Hela inlägget hittar ni HÄR.


Kolla in hemsidan för mera information!
Där hittar ni mera om vad som händer och hur man tar sig ut dit. Det är ont om parkering så buss från stadshuset rekommenderas (gratis, går var 15 minut) eller varför inte en skön cykeltur. Iår kan man även ta båt från inre hamnen i Vasa och uppleva skärgården med M/s Tiira! Turen kostar 8€/väg och tar ca 30 minuter, förboka gärna.

Vill ni läsa programmet så hittar ni det enkelt här! (Klick)

Kan rekommendera att ni söker er ut till evenemanget! Det är så himla roligt och inspirerande. Dessutom är det ganska intressant att kolla in platsen som man annars ser på tv.

Vi ses i vimlet på vackra Strömsö!

/ Kitty 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen