måndag 12 mars 2012

Det börjar ta form ;)

Igår, söndag, spenderade jag och maken hela dagen på Ikea.. och förståss 4h bilfärd / väg! Fick inte riktigt allt jag hade tänkt mej, men det mesta. och förståss,när man funderat fram och tillbaka vad man ska välja och kommer till lagerhyllorna så upptäcker man att varan är slut! that just sucks! så får man återigen tänka om.

Det var som på julafton att gå igenom väskorna idag :)
Här kommer lite kaosbilder från uppackningen... och då var ännu de större grejerna i bilsläpet som vi backade in i garaget över natten.Det blev en hel del... och Alex fick lite grejer till sitt rum, men de får vänta tills rummet är målat och tapetserat. Den gula rosktunnan, två små expiditer och upphängningskrokar är några av grejerna han fick, eftersom han bestämt att hans rum ska gå i färgerna svart - vit - gul.


Hann fixa förvaringslådorna, arbetsbelysningen och så bar vi in lite större grejer... Skrivbordet står nu på sin plats. Hittade inget som uppfyllde mina krav, så jag plockade ihop min egen variant :)
Det består av PRÄGEL arbetsbänk 246cm långt, ett vitt VIKA CURRY stödben och 2st VIKA ALEX  lådhurtsar. Men jag tror att jag ska hålla tillbaka med bilderna, vill inte avslöja för mycket innan slutresultatet...

Här kommer lite annat, nu när kaoset lättar  ;)

 

Expiditen (bilden ovan, nere till vänster) blev lite av ett avställningsställe tills jag får alla möbler och hyllor på sin plats. 

Imorgon blir det att skruva upp hyllorna, magnettavlan och skruva ihop skrivbordsstolen. Har faktist köpt två stolar. Det är inte den jag hade planerat.. hade tänkt mig en vit, men när jag slutligen bestämde mig så konstaterade vi att den var slut! Så det blev den som Daniel ville att vi skulle ta, tyvärr blev det ju svart då.

Fortsättning följer...


Kitty

4 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Oj, det blev riktig storshopping! Spännande! Skönt att få ordning och reda.

Annars, Ikea har en funktion på sin hemsida där man kan se om en vara finns i lager och hur mycket. Hjälper ju förståss int så mycket då man ändå bestämt sig för att fara en viss dag, men då är man ju förberedd i alla fall.

Drömgården sa...

Jo jag vet. Jag hade 2 stolar som jag hade funderat på, men ja hitta dem int på nätet.. å de visa sig att de hade utgått ur sortimentet. Å då ville jag se på plats vad det fanns för vita stolar och fastnade faktiskt för den jag tittat på i katalogen, men jyst vit var slut och de får den först i mitten av april :(
Men Daniel var nöjd när vi tog stolarna han ville ha istället! (samtidigt som han sa: "Men int e de ju nån skillnad hur de ser ut. Int e de ju nån som ser det ändå...)

Men jo, det blev en ORDENTLIG storshoppning! Men bara sådant vi behövde, men vi behöll budjeten även om några saker uteblev.. men jag hade int upp allt på listan, så de kom ju till lite istället ;)

Lilja's Corner sa...

Jo, det blir lätt mycket på Ikea... Men man är ju dit så sällan ändå så det kanske int gör nåt. Speciellt om allt är sånt man behöver.

Jo, det är dom vitsprejade djuren jag har i kreativ-hållarna... Jag städade, dom var tomma och jag visste inte vad jag skulle göra av djuren ;) Blev kanske inspirerad av då du hade en nalle i på Ylvas visning.

Drömgården sa...

Ibland behövs inte så mycket, enkelt är oftast snyggast ;)

Vi ses imoron. Jag la jyst boken du ville låna i väskan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen