onsdag 7 januari 2015

Nya utmaningar...

Ja, vad har man gett sig in på?

I början av december blev jag kontaktad av ARBIS i Nykarleby. De hade hittat mig via min blogg och ville ha mig som kurslärare i trädgårdsplanering! Tvekade först, eftersom jag vet hur mycket arbete det ligger bakom för att ha något att komma med, men efter några mail tackade jag JA!

Bor ni i nejden och vill ha hjälp med att själv planera eran nya trädgård eller planera om den gamla så kan ni anmäla er till kursen HÄR.
Kursen startar 27.1 och pågår fyra tisdagskvällar. Det är begränsat med platser!

Mitt nyaste projekt höst 2014

Färdigställdes midsommar 2014

Min köksträdgård anlades hösten 2012 och togs i bruk 2013
I min entrérabatt

Vill man dessutom anlägga sin trädgård själv och göra stenanläggningar eller murar så finns en annan kurs i april som ni kan se HÄR. (Det är inte jag som hller den kursen.)


Så nu är planeringen i full gång! Det är alltid svårt att veta var man ska börja, men när man väl kommer igång så får man nog ihop det!

Sedan funderar jag på en annan grej...
Ska jag ordna någon öppen trädgård i sommar??


Kitty

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så roligt! Lycka till! :) /Catherine

Anonym sa...

Hej! En intressant blogg du har...jag är nybörjare när det gäller trädgård och funderar vad du använder för mull till nya rabatter? Har du kompost eller köper du i säckar? Vad brukar du gödsla med, natur- eller konstgödsel?

♥Min Eden♥ sa...

Åh va roligt!! Lycka till med planeringen av kursen, det blír säkert super!
/nina

Drömgården sa...

Roligt att du gillar min blogg! :)
Jag använder ganska mycket trädgårdsmylla i säck, men vid större anläggningar blandar jag ut den med lösviktjord. Som Höstgödsel använder jag granulat men i övrigt naturgödsel från häst eller ko. Kompost är jättebra ifll man har eller kan köpa. Själv är jag utan kompost för tillfället, därför har jag inte använt det.

/Kitty

MJ sa...

Låter spännande! Lycka till!

Karolina sa...

låter underbart!! Om jag vore närmare skulle jag komma så gärna!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen