måndag 8 augusti 2016

Måndagstema: Känner mig nöjd

Lördag kväll blev rätt sent innan jag hade ställt klart i trädgården. Men innan klockan blev för mycket gick jag över till grannen och knackade på. Hade förvarnat redan dagen innan att jag ville fotografera trädgården från deras övervåning.

Väntade dock lite för länge, så solen hade redan gått ner och det var rätt tung skymning ute. Inte det bästa fotograferingsljuset... inte alls. Gjorde mitt bästa ändå för att få några axeptabla bilder av trädgården.


Måste ändå säga att det denna gång var mycket trevligare att titta ut här än när jag första gången fotograferade genom fönstret 2014. Då hade vi grävt om hörnet, gjort anläggningen som är mitt i gräset och gräsmattan var sönderkörd.
Såg rätt så risigt ut då..

Då hade vi bara gräsmatta (mest mossa) här på norrhörnet av huset.
Nu är det stensatt och en ny skuggrabatt är anlagd!
Kolla HÄR om ni vill se inlägget från planeringen. Hur nära verkligheten var skissen? Rabatten blev aningen större än tänkt, men precis såhär vill jag ha den!Klicka HÄR för att kika på bilderna som jag tog från grannens övervåning 2014!
Då var det i början av oktober och höstfärger i trädgården.

Men jag känner mig nöjd!

Trädgården börjar ta form, sådär som jag vill ha det.
Här finns nog ännu saker jag vill fixa eller åtgärda. Men rom byggdes ju inte på en dag. Vi har ju hållit på här i 12 år, behöver ju lite projekt till nästa sommar också!


Kitty
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar
Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi

1 kommentar:

Ein Dekoherzal in den Bergen sa...

wie gerne würde ich das mal in NARURA sehn
so schön schaut es aus,,,,

wünsche noch einen schönen ABEND
bis bald die BIRGIT aus TIROL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen