söndag 5 november 2017

Bloggtipset del 2


Återigen dags för ett par bloggtips!
Ibland läser man ett inlägg och tycker att något är bra, intressant eller läsvärt. Varför då inte dela det med andra? Här tipsar jag om några som jag kikat närmare på under de senaste dagarna.


1. Farbror Grön
Denna blogg innehåller oändligt med värdefulla inlägg. Ett inlägg som nyligen kom upp är om höststädning i odlingen, vad ska man lämna kvar och vad ska man städa bort? Läs mer HÄR!

2. Skillnadens Trädgård
Ännu en odlarblogg med allt du vill veta om odling. Låt maskarna hjälpa dig att få en bra och välmående jord, HÄR kan du läsa det inlägget!

3. Trädgård i Torslanda
En trädgårdsblogg som bjuder på fina trädgårdsbilder, både från hemmafronten, besök och från resor. I inlägget jag länkat till görs ett fågelbad i betong. Visst har vi alla sett fågelbad i betong tidigare, men det här var lite annorlunda. Kolla HÄR!

4. Garden Flow
Charlottes blogg garden flow hittas mängder av trädgårdsinspiration, vackra bilder och en mängd med olika dekorationer och stilleben. Nyligen satte hon upp ett DIY med en mosskrans dekorerad med enbart små lökar. Kolla in det HÄR!

5. Rose Garden Malevik
Här är en blogg som konstant bjuder på inlägg med dekorationer och arrangemang. Man kan även hitta fina filmklipp. HÄR kan ni kika på ett inlägg där krukor kläs in med mossa och dekorationen görs av Calluna.

Där var mina fem tips för idag. Det råkade sig att alla fem var från Sverige denna gång.
Hoppas ni fick med er lite inspiration, kunskap eller tips från dessa.

Kitty 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen