torsdag 19 april 2012

Stormässa i Botniahallen del 1

I måndags började det praktiska arbetet med mässan som vi redan planerat en längre tid. Tisdag och onsdag gick till stenanläggning. Det är ett tungt arbete, speciellt att bära de tunga stenarna till muren! Vi hann även börja på med lite förarbete inför dagens växtleveranser. Denna dag tror jag att kommer att bli riktigt intressant. Få se om vi får allt vi beställt?! Vi vet ju inte heller exakt vilka storlekar alla plantor kommer att vara, eller om de är i blomning... Det som är säkert är att det estetiskt kommer att förändras mycket idag.

Sitter nu i bilen och väntar på att mina klasskamrater ska anlända så att vi får börja på. Här laddas det av lastbilar för fullt! Tycker att jag skymtar flera lastpallar med svarta lådor... Kanske det är våra växter?! :)

Kan ju inte avslöja för mycket nu före. Ni får besöka stormässan i Vasa nu på lördag och söndag! Sen kommer en "del 2" på detta inlägg.. och då kommer även bilder ;)

Nu ska jag in och jobba!

Kitty

1 kommentar:

Drömgården sa...

Fredag kväll. Jobbet i Botniahallen är slutfört! Är nöjd med resultatet! Så kommande två dagar är det stormässa då... få se hur mycket besökare det blir?! Det är ett bröllop i våran trädgård oxå, spännande! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen