torsdag 26 mars 2015

Shoppingdag i Kokkola...

Innan jag skulle jobba hela helgen så hade jag två lediga dagar. Nu när vi har hållit på med hallrenoveringen så åkte jag självklart iväg till kokkola för att hitta de sista detaljerna. 

Det jag var ute efter var en lampa, större förvaringskorgar till hatthyllan och krokar att sätta på väggen.


Hade hela trappan full av korgar och väskor när jag kom hem från min shoppingdag! Och allt är inte med på bilden... (Jysk-påsen är inte från kokkola, utan det är hälften av mina gråa förvaringskorgar som jag hämtat upp här i stan.)

Hittade äntligen fina korgar i färgen jag sökte som hade de rätta måtten (43x29x23)! Kunde inte bli mer nöjd! Eller jo, jag blev ännu nöjdare när jag upptäckte att alla förvaringskorgarna var på 40% rea! Betalade endast 6,50€/st för dessa!


Dessa fina krokar hittade jag på den förnyade Blossom take away butiken i Chydenia (fina bilder från butiken HÄR). Modellen var precis det jag letat efter och priset på dem var 1,95€/st!! 
Nu behöver jag fler av dem, eftersom jag håller på med ett litet projekt i hjälpköket...


På Clas Ohlson köptes nya vita klädhängare för att få dem att smälta in mer med väggarna. Nu har vi minsann hängare hos oss, köpte två paket med åtta hängare i var för 9,90€! Orsaken till besöket i just denna butik var lamporna! Jag visste att de har en serie (North colour) enkla skärmlösa lampor med tygkablar i flera olika färger. Efter en tid av övervägande bestämde jag mig för svarta kablar, det fanns fyra olika "huvuden" på de svarta, jag hittade i metall med svart krans som jag tyckte att gick bäst ihop med resten av inredningen. Vita krokar till taket, koppen till taket med tre kabelutgångar och förstås en större modell på halogenlamporna följde med mig i kassen. (Inlägg om lampan här)
Älskar min nya lampa!
  


Hittade ju nog lite annat också som följde med mig hem...


Vid kodin terra hittade jag inget som jag sökte till hallen. Däremot hittade jag mycket annat! 3 st plåthinkar, 3 stora kryddväxter, en påse jord (att så mina ärter i till påsk), en stor tulpanbukett och 2 krukor med vita narcisser. Hann inte få någon bild på de fina narcisserna, så på bilden längre ner får ni se hur nattkölden tagit dem... De var så fina och ståtliga på terassen!

Det var inte bara krokar jag fastnade för på Blossom. Kom även hem med dessa ursnygga flaskor och zinkskyltar som jag ska använda i trädgården mm. Flaskorna 2,95€/st, stora skylten 1,95€ och de små skyltarna 0,40€/st. Älskar den nya Blossom butiken!


En annan nödvändig sak som behövdes, som jag letat efter länge, var en korg för vedförvaring! Korgen som jag hittade på Anttila samtidigt som korgarna till hallen, även denna -40%, var en bra storlek och riktigt stabil! Dessutom mycket snyggare än korgen vi haft sedan innan! Nu kan vi bära in ved i den gamla korgen och förvara den i den nya!Kom även hem med ett par nya tights och två t-shirts, men det behöver ni inte se..

Är rikigt nöjd med mina inköp. Hallrenoveringen blev lite dyrare än vi tänkt så jag är glad att jag hittade allt jag ville ha till jättefina priser!


Kitty

2 kommentarer:

Sylvia sa...

Tjusigt värre :) Lampan gillar jag karpt. Kan bli så att nåt liknande hamnar i vår hall ;)

Johanna sa...

Härligt att du hittade det du ville ha! Perfekta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen