måndag 9 mars 2015

Ett litet lyft i köket

Tog åter tjuren (skruvdragaren) vid hornen och fixade upp en anslagstavla på köksväggen. Köpte den 2012 när vi renoverade arbetsrummet, men kunde inte bestämma mig var den skulle placeras. Resultat blev att den lämnade och stå gömd mellan bordet och hyllan i väntan på att bli upphängd. Den blev aldrig upphängd! Inte förrän igår kväll... i köket...


Det är hörnet, där grenen från adventskalendern fortfarande hänger, som ska få bli platsen för tavlan.

Det var bara att springa ut och hämta verktygen och börja på. 
Bestämma höjden, märka ut var skruvhålen ska komma, dra in skruvarna, hänga upp och förstås kolla om den hänger rakt!Och det är väl klart att den hängde rakt!!Var lite dålig belysning sent igår kväll, så det blev några nya foton idag.
Idag är en fantastisk vårdag med strålande sol och några plusgrader!


Magneterna är väldigt smarta eftersom de vinklar utåt. Det gör att det blir enklae att ta i dem när de ska flyttas eller om man ska sätta upp något på tavlan. Jag ogillar när de andra här hemma hänger upp lappar på kylskåpet, så nu slipper jag det problemet!Ha en strålande start på den nya veckan!
Själv jobbar jag kvällsskift idag. Är lite nervös ifall jag ska klara av att stå i jobbet hela dagen... Har fått inflammation i knäna och slämsäckarna i höfterna. Har rätt mycket värk och styvnar bort i knäna när jag står eller går en längre tid.


Kitty

2 kommentarer:

Ida-Marie sa...

Åh så fiffigt :D

Sylvia sa...

Känner igen mig i det där med att köpa, ej veta vart den ska vara, "glömma bort" ett par år ;) Känner även igen mig med att ha ont. Är inne i en dålig period. Hoppas att du kryar på dig och du lyssnar på din kropp om/när den säger att nu får du ta det lugnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen