måndag 11 april 2016

Från ikea och in i vardagsummet!

Nåjaa! Nu var det klart!
Har länge önskat en enkel hylla i metall till vardagsrummet och när jag bläddrade i ikeas sortiment på nätet så hittade jag en modell som var perfekt!


Alltid lika spännande att se om alla delar passar ihop och om skruvarna räcker till!

Hyllan hör till serien Vittsjö.
Gillar den serien!
 Den finns även i vit, men eftersom den skulle stå mot den mörka tapeten så tänkte jag att svart blir snyggaste och inte så hård kontrast.
Bredvid finns en svart vitrin också, men den är jag inte så förtjust i. Problemet är att jag inte kan kasta ut den innan jag har någon annan förvaring till alla glas och vaser som finns i den.Det har gapat tomt här ända sedan vi möblerade om.
Känner mig så nöjd att äntligen fått hem den efterlängtade hyllan. Tycker den gör sig fint i rummet. Till kvällen tände jag ljus i hela vardagsrummet, blev jättemysigt! Balansen med ljus blev också bättre när jag hade en hylla till att ha dem på.
Dessutom har jag alltid samma problem när jag vill ställa fram blommor eller en grönväxt, har inte haft någon passande yta. Men nu har jag det!


I skåpet hittade jag ett av våra bröllopsfoton (hade detta i rummet på internatet när jag studerade till trädgårdsmästare), känns synd att man inte har fram dem. Nu fick det iallafall komma så att man ser det varje gång man går förbi. Vi ska ju faktiskt fira vår 10:e bröllopsdag iår, så det kändes passande.
De svarta lådorna hade jag också hem från Ikea i lördags.
Man kan aldrig få för mycket förvaring!
Dessutom tycker jag att de här är riktigt snygga. Mattsvarta och enkla.
Resten av grejerna är sådana som fanns hemma. Älskar ljusstakarna från partylite! De små ljushållarna i guld köpte jag i Kokkola för nån månad sedan, minns inte vilken butik. Den stora förvaringslådan i tyg med "marakesh"-stil är från Clas Ohlson. Krukan har jag köpt på Sunds trädgård och flaskorna med nät är från Blossom i Kokkola.

Missade ni inlägget om allt annat jag slarvade hem så är det bara att kika in HÄR.

Kitty
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finlandssvenska bloggtoppen